Välkommen till Sofia’s!

Jag har funderat ett tag på detta, att skapa en plats där jag kan dokumentera, skriva och samla bilder om framför allt våra resor. Så jag testar WordPress. Vi älskar ju verkligen att resa, jag och min familj. Då jag var liten flyttade vi många gånger och jag har växt upp i olika länder. Har kanske, på grund av just detta, alltid varit lite rastlös. Många resor har det blivit genom åren. Hade turen att träffa min man som också uppskattar att resa. Han är också väldigt bra på att just boka och planera resor. Så jag kan luta mig tillbaka och mest hänga med. Perfekt! 😉 Barnen hänger oftast också med på resor, det har de gjort sedan de var i princip nyfödda. Äldsta dottern fick sitt första pass då hon var dryga månaden gammal. Då fick hon åka till Berlin och hälsa på mormor och morfar som för tillfället bodde där då. Letade efter någon bild från den resan men kan konstatera att det var dåligt dokumenterat. Det var uppenbarligen innan iPhones tid. Hittade endast några pappersbilder, inget digitalt. Vilken tur att det fanns bilder från i somras och vår bilsemester i Europa då passerade vi Berlin på vägen hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s