Central Park

Sista dagen i NY strosade vi mest omkring. Vädret bjöd på strålande sol och värme. Passade bra att svalka sig i några stora affärer samt att promenera i Central Park. Central Park är verkligen stor och just vid denna tid på året så fin med alla träd och buskar som slår ut. Vill man inte promenera så kan man hyra cykel eller åka häst och vagn. Vi hade en plan på att ta en löptur i parken men det blev aldrig att vi packade med oss träningskläder. Det får bli en annan gång. 😉

Vi hade planerat för lunch i parken någon av dagarna. Första gången vi var i NY var vid påsk och då hade vi strålande sol varenda dag. Då köpte vi ofta lunch i någon food truck och åt ute i någon park. Lamb over rise eller chicken over rise är riktigt gott. Och så en pretzel:). Mums. En kaffe i handen också så känner man sig som en riktig New Yorker, haha.

Ett glas iste med citron och socker i är så gott.

Vy från flygplansfönstret. Hej då NY.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s