Sol i fjällen

Vi hade en fantastisk dag i Sälen igår. Alltså det är så vackert ljus här. Så otroligt fint! Efter en mörk och periodvis ljusfattig höst jublar man ju över lite solstrålar. 😃 Men ganska kallt var det.

Backarna är riktigt fina och ännu fler backar öppnades i Lindvallen igår. Kul! Det var lite mer folk ute men verkligen ingen trängsel i backarna. Vi har varit här vid Lucia två gånger tidigare men det har aldrig varit så här mycket snö och så många backar öppna då vi varit här vid denna tid på året.

Fikapaus med varm choklad var välbehövligt för att hålla värmen.

Barnen hittade sin kompis i backen, hurra. 😃

Samma vackra himmel som i torsdags. Väldigt fotovänligt.

Sedan blev det en tur till Ski Lodge för att värma sig, igen. Burr. Fick en bra plats precis vid eldstaden. Barnen drog tillbaka ut till backen ganska snabbt. Under helgen har flera liftar öppet till 18.00 istället för 15.30 såsom i torsdags.

Vintern då den är som bäst. Och så lite god mat såklart. Återkommer i den delen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s