På utflykt i vårsolen

Det är alltid kul med någon liten aktivitet eller utflykt på helgen. Det behöver inte vara något märkvärdigt alls utan bara att komma iväg någonstans. Gärna med hela familjen. Denna söndag blev det en tur till Öby kulle vid naturreservatet Kvismaren för att spana in ormar.

Ormarna brukar ju titta fram då solen börjar värma. Sist vi var här (och det var länge sedan) då låg det ormar i stora högar. Både snokar och huggormar. Och även denna gång tittade ormarna fram mest snokar och någon huggorm. De flesta var väldigt små.

Den yngste i familjen, som också var den mest skeptiske till hela utflykten, blev den mest entusiastiske ormspanaren. Dessutom ville han fota alla ormar också så han smög runt försiktigt med mobilen i högsta hugg.

Ormar är ju inte det mest charmiga djuret direkt. Ganska obehagliga faktiskt enligt min mening, haha.

Givetvis blev det paus för fika också i solen.

2 reaktioner på ”På utflykt i vårsolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s