Snorkling vid Koh Rok

En dag tog vi en snorklingstur med speedboat från Koh Lanta till Koh Rok. Det finns flera olika snorklings- och badturer man kan välja på. Personal på vårt lilla hotell rekommenderade just denna och bokade åt oss.

Det blev avfärd på morgonen och sedan speedboat i ca en timme. Vädret var bra, bara lite blåsigt. Men likväl var en del av passagerarna kraftigt illamående under båtturen. Tur att vi i vår familj åkt båt och blivit härdade, haha.

Alltså vattnet, wow! Det blev två stopp för snorkling vid Koh Rok på förmiddagen, därefter ett längre stopp för lunch och bad på ön Koh Rok.

Alltså wow igen för denna ö!

Efter lunchstoppet blev det ett bad och snorklingsstopp på den andra Koh Rok ön (det är egentligen två öar).

En toppenbra tripp! Koh Rok är fantastiskt, underbart vatten och fin snorkling. Det är som att bada i ett akvarium. Många andra turer hade flera stopp. Denna rekommenderades just därför att den skulle vara lite mindre stressig då det var färre stopp. Plus att ön är helt underbar. Bra val, bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s