Spa på Loka Brunn

För några helger sedan så spenderade vi en heldag på Loka Brunn spa. Så härligt! Spa är faktiskt underskattat. Det är inget vi prioriterat direkt genom åren. Men de få gånger vi varit iväg tänker jag alltid att spa är något man skulle göra oftare. Det är ju så rofyllt och avkopplande. Perfekt att ladda batterierna lite.

Loka Brunn har vi besökt tidigare men då vid en annan årstid. Nu var det en strålande fin höstdag så vi inledde morgonen och vistelsen med en promenad i skogen.

Perfekt start på denna dag!

Efter att ha vandrat ca 6 km var vi tillbaka vid Loka Brunn och påbörjade vår spadag. Det var coronaanpassat, men egna vattenflaskor, servering enbart i baren/caféet och lunchen serverades på olika tider för att undvika trängsel. Tryggt och bra ordnat tycker jag.

Det var så härligt väder. Man riktigt njöt i de varma poolerna ute.

Inne är det så mysigt och rogivande. Man är verkligen mitt i naturen här i Lokadalen, mellan sjöarna Norra och Södra Loken.

Det finns flera bubbelpooler och även en iskall pool. Det är riktigt uppfriskande att svalka sig här. Jag doppade mig här flera gånger. Man riktigt känner hur energin kommer efteråt tycker jag.

Lunchen då? Mycket god! Det bjöds på soppa och sallad med lax eller kyckling. Soppan var verkligen grym!

Vi hängde några timmar till i spadelen efter lunch innan det var dags att åka hemåt igen.

Vill man få ett miljöombyte och få känslan av att komma iväg behöver man ju inte åka långt såklart. Och i dessa tider är det ju inte heller så enkelt att ta sig några längre sträcker. Detta gav mycket ny energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s