Mer Hong Kong

Som sightseeing i Hong Kong gjorde vi en klassisk busstur. En sådan buss man kunde hoppa av och på när det passade. Alltid ett bra sätt att upptäcka en ny stad. Vidare tog vi ett gammalt tåg upp på berget Victoria Peak (Hong Kongs högsta berg). Där uppe bjöds man på en fantastisk utsikt.

Shoppingen var bra för den som uppskattar det. Det fanns enorma köpcentrum med allt. Allt från välkända designers och exklusiva märken till mindre kända.

Det jag minns från Hong Kong var att det var extremt rent i synnerhet inne på de stora galleriorna och många av de allmänna platserna. Många av invånarna körde munskydd. Råkade man hosta lite på tåget flyttade sig folk försiktigt, haha. Dessutom var det enkelt att ta sig omkring, med båt, tåg eller buss. Vi åkte vi mycket båt eftersom staden består av flera öar. Inga problem att ha med sig en liten treåring heller.

Gillade Hong Kong, återvänder gärna någon gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s