En tur till Stockholm

Det blev en snabb visit till Stockholm för att gå och se Justin Timberlake tillsammans med några vänner.

Först ett glas rosé på en mysig café/bar på en innergård vid Hallwylska muséet. Sedan en sen lunch/tidig middag på Taverna Brillo. Jättegod mat var det. Måste ju fortsätta med det italienska levernet. Lycka när personalen i köket också pratade italienska.

Sedan tunnelbana till Friends Arena för konsert. Och vilken show och vilket drag! Grymt ljusspel. Svårt att fånga bra på bild.

Vi får skaffa en ännu bättre discolaser hemma. 😃

Jag hade tänkt ta några fina stadsbilder igår men det glömdes helt bort. Varmt som i en gryta var det i Stockholm. Över 30 grader. Puh. Vi strosade runt i lite affärer och tog en lunch innan vi åkte tillbaka till Dalarna. En varm och stark nudelsoppa, jättegod men ett mindre bra val en mycket varm sommardag. Det var riktigt bra rea nu i många butiker om man nu orkar prova kläder i över 30 graders värme…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s