Vita drömmar

Grått, grått och grått. Och i och för sig de sista dagarna lite sol men november är inte direkt en favorit månad. Nu får man längta efter jul, snö och framförallt skidåkning.

Älskar skidsemester. Det är verkligen något alldeles speciellt. Att få vara ute hela dagen lång, andas friskt luft, gärna se en blå himmel med strålande sol, äta en god lunch, ta en fika och såklart bara mysa i underställ i stugan. Basta och äta god mat. Afterski. Åh längtar! Vi har roliga saker inbokade och i år blir det nog mycket skidor.

Förra året blev det skidor i både Åre och Sälen. Underbara Åre. Varje gång vi åker därifrån tänker jag att här kan jag tänka mig att bo. Å andra sidan kan jag tänka mig att bo på många ställen. 😊 Men fjällvärlden har något alldeles speciellt. Ser också fram emot att få upptäcka fjällen under andra tider på året. En lång vandring eller löptur under hösten är nog helt magisk.

Sista bilderna är från Sälen där vi var i påskas med ett gäng vänner. Magiskt väder. Vad roligt vi hade och vad mycket kul vi ska ha framöver! 😃

Lämna en kommentar