Julstämning

Granen kom på plats i helgen. Stjärnan i topp och lilla tomten placerad i granen. Som det ska vara. En fridfull aktivitet att klä granen med familjen. Haha jodå. 😅 Den tyska platsgranen åkte fram i år igen. Vi brukar alltid ha en riktig gran men förra året blev det en nödlösning eftersom vi skulle resa bort hela julen. Nu blev det en enkel lösning. Kompletterar med ett doftljus som doftar gran. 😃🎄

Lussekatter, lussebullar, pepparkakor, saffransskorpor och diverse julgodis är bakat. De flesta julklappar inhandlade (ja mer eller mindre). Vi har sedan några år dragit ner på julklappsinköpen, fokus är på barnen. Känns vettigt och skönt.

Nu blir det lite lussefirande i bilen på väg norrut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s