Semester i Grekland

Årets sommartripp gick, kanske överraskande till Grekland! Är själv i chock forfarande. 😂Lite ovant att inte åka till Italien som vi gjort sisådär de sista 10 (!) åren. Vi har oftast varit en längre eller en kortare vända i Italien varje sommar. Antingen har vi bilat från Sverige ner i Europa och haft stopp i Italien eller så har vi bilat uteslutande i Italien. Men som sagt nu blir det Grekland som ombyte. Alla jämförelser kommer därför att utgå från Italien, antagligen helt partiskt. 😉

Vi landade i Thessaloniki igår eftermiddag (flög direktflyg från Skavsta) . Hyrbilsfirman hämtade oss på flygplatsen och körde oss till biluthyrningen. Mycket smidigt! Ca 20 min senare var vi framme på första korta stoppet, ett hotell strax utanför Thessaloniki. Vädret är väldigt bra här ca 27 grader varmt och barnen hann med ett längre bad i hotellets pool. Sedan blev det middag vid poolen. En mycket bra resdag med ett avkopplande avslut.

Nu väntar några timmar i bil och båt. 🇬🇷 🚘⛴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s