Halloween på Liseberg

I år testade vi Halloween på Liseberg. Det var så fint pyntat med massor av pumpor över hela området. Alla karuseller var öppna så det var bara att köra. Vi hade förköpt åkband och valt fyra attraktioner där vi kunde gå före i kön. Skönt att slippa köa för några åk iaf. Rekommenderas. 👍

Klockan 17.00 förvandlades en del av området till zombiezoon och en del till till en clownzoon. Här var det rekommenderad ålder 11 år. Lite smått olustigt ändå när en clown plötsligt dök upp och skrek till för att skrämma förbipasserande. 🤡😱

Det var fint upplyst på kvällen med alla lampor och dekorationer. Sen eftermiddag börja det regna lite och då blev det mindre kö. Perfekt 👌. Sista åket blev strax efter 23- tiden i Helix. Maxad dag. Många karuseller här kräver 130 cm, tror Grönalund har ett större utbud för barn mellan 110-120 cm. Flera av de större åkattraktionerna här var lite på gränsen för läskiga tyckte den yngste i familjen som precis nådde 130 cm.

Mat då? Vi testade lunch på Tyrolen. Ett bra val. God mat och ett trevligt ställe! Middagen bör dock bokas innan det hade vi tyvärr inte gjort denna gång (fanns inget ledigt när vi skulle boka). Vi hamnade slutligen på Stationen. Det blev bra så, många ville in äta då regnet kom. Ett barnvänligt ställe med en enkel meny.

En mysig hösthelg. En riktigt lång sovmorgon och en god hotellfrukost följde på Radisson Blu.