Stränder i Phuket

Det finns många stränder att välja på då man är i Phuket. Det är enkelt att ta taxi, Tuk-Tuk, buss eller båt mellan de olika stränderna.

Kata Beach

Vi bor vid Kata Beach och den stranden är riktigt bra. En längre vit finkornig sandstrand, turkost vatten, långgrunt och rent och fräscht. Solstolar är det aldrig något problem att hyra för en billig peng om man så önskar. Längs stranden finns flera restauranger att välja på. Här kan man också hyra padelbord, kanot eller snorkel.

En härlig, lugn och jättefin strand.

Kata Noi

Kata Noi ligger bara någon kilometer från Kata Beach. Kata Noi är dock lite mindre och vill man ha solstol får man inte komma försent på förmiddagen. Stranden är fantastik! Vit sand, turkost vatten, långgrunt och rent och fräscht. Egentligen precis som Kata Beach fast lite mindre och färre restauranger.

Nai Harn

Nai Harn ligger ytterligare några kilometer bort från Kata Beach (mellan Kata och Phukets sydspets). Fin strand men är man på Kata kan man vara kvar där. Här vara det omöjligt att hitta en solstol när vi kom. Men vi var nog sent ute den dagen. Blev en tur med Tuk Tuk och några bilder, haha.

Eftersom vi har varit så nöjda med våra två närmaste stränder höll vi oss där. Jämför vi dem med andra stränder i Thailand så är de faktiskt riktigt bra tycker vi! Sedan var detta inga folktomma stränder, sådana är nog svårare att hitta här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s