Göteborg tur och retur

När jag fyllde år fick jag konsertbiljetter till Ed Sheeran i Göteborg av Björn. Så det blev en tripp till Göteborg, kul! Vi bodde på Comfort Hotell som ligger centralt till. Där finns en trevlig rooftop bar med fin utsikt.

Björn hade bokat bord på en restaurang som ligger i Lorensberg som heter Sjöbaren. Såg lite trist ut på utsidan men inne var det väldigt trevligt plus att det fans en innergård. Och maten – toppenbra!

Vi valde meny 2 plus några extra ostron. Så gott! Sedan var vi galet mätta. En kort promenad bort till Ullevi satt bra. Konserten var toppen. Ullevi var fullsatt – mäktigt! Förbanden var också bra, Jamie Lawson och Anne Marie. Den sistnämnda verkligen grym.

Sedan en promenad hem i den varma (!) sommarnatten med dryckespaus. Idag hann vi med en tur på stan innan det var dags att rulla hemåt för att packa om väskorna inför nästa resa.

Tack för en grym födelsedagspresent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s