I Mottolino på andra sidan dalen

En av dagarna tog vi bussen över till andra sidan dalen för skidåkning i Mottolino. Det tog bara några minuter så var vi framme vid det andra liftsystemet.

Här på bild ovan skymtar Livigno i dalen.

Sist vi var i Livigno var vi också i Mottolino och åkte en dag men den dagen var det inte särskilt bra väder. Blåst och dimma och trängsel då vi skulle försöka hitta ett lunchställe. Denna gång fick vi i alla fall en mycket bättre upplevelse. Vädret har ju varit helt fantastiskt. Så nu har vi fått se Mottolino! Och det är ju jättefint här med. 😃

Backarna i Mottolino var också väldigt breda och fina. Det fanns många Fun parks så Mottolino lockar nog många yngre skid-och snowboard entusiaster.

Lunch och fika i backen. Lite kyligare denna dag men i solen var det skönt.

Apfelstrudel verkar onekligen poppis. Härom dagen var den slut på det ställe vi skulle fika på. Och vid detta fikatillfälle hade de bara en bit kvar där vi var. Så den fick jag och Björn snällt dela på. I-landsproblem delux såklart…

Tiden går fort då man har kul. De flesta liftar stängde 17.00 så exakt då åkte vi neråt. På denna sida dalen hade vi en härlig kvällssol.

Slagna hjältar. Det är sällan jag ser barnen så trötta som efter en heldag i backen. Härom dagen höll dottern på att somna mitt i middagen. Denna dag avslutades med en hämtpizza i lägenheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s